Gör dig fri från onödigt arbete

Allt du behöver till kontoret hittar du hos oss. Du sparar tid, får koll
och slipper fakturor från olika håll. Vi har samlat ihop allt från
förbrukningsvaror till prenumerationer och datatillbehör.
Du får också ett eget inköpsverktyg på nätet.
 

Så funkar det

Upptäck Admin

Lägg över era prenumerationer
på oss

Allt som tar slut på kontoret beställer du med ett klick

Låt Admin sköta alla era prenumerationer på tidningar och tidskrifter, databaser och annat ni behöver. Vi har vanan inne och kontakt med förlag över hela världen.
Tidsvinsten är enorm om ni lägger över jobbet på oss......
Läs mer

Hos oss hittar du mer än trettio tusen artiklar för ditt kontor. Här finns kontorsmaterial, städsaker, papper, möbler, ljus och kaffe och annat som gör vardagen lite trevligare. Beställ alla förbrukningsvaror på ett ställe.
Läs mer

När du vill profilera företaget lite extra

Datatillbehör och datorer hittar hos oss

När du snabbt behöver hitta en bra present till personalen eller ordna en skylt med er logga är du välkommen till oss. Vi kan ta fram både presenter, profilmaterial för olika evenemang och tryck. 
Läs mer

Senast i raden av nyheter på Admin är datorer och annan hårdvara. Vi har massor av leverantörer - men du behöver bara en. Allt vi erbjuder bygger på vad du som är kund behöver och vill ha.
Läs mer

 Nyheter

30 januari 2017

Admin passar alla

Acne, Direktpress, MarLaw och Moment väljer att samla och förenkla sina inköp genom Admin. Kontakta oss om du också vill effektivisera din organisation och göra stora besparingar!


11 januari 2017

Sveriges bredaste sortiment

Nu kan vi glatt meddela att vi även har Sveriges största utbud av miljöklassade kontors- och förbrukningsvaror. Som kund kan du enkelt söka efter de miljövänliga alternativen, logga in på admin.se och se hur enkelt det är. Välkommen till det miljövänliga alternativet hos oss!


9 januari 2017

Nu 11 miljoner böcker

Genom vårt samarbete med Adlibris kan vi nu erbjuda hela 11 miljoner titlar med snabb leverans. Ring eller maila vår kundservice och tala om vad du behöver. Välkommen till en enklare arbetsvardag med oss!

 

Fler nyheter